Blog Ödülleri’nden Webrazzi’ye birincilik ödülü!

Ülkemizde ilk kez düzenlenen Blog Ödülleri‘nin sonuçları dün yapılan törenle açıklandı ve ödüller sahiplerini buldu. Halk oylaması ile belirlenen kazananlar arasında İş Dünyası kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Webrazzi yani biz de vardık. :)

Webrazzi‘nin aldığı bu ilk ödül için bugüne kadar bizimle olan siz okuyucularımıza, sağladıkları destek için sponsorlarımıza (Nokta, KurumsalHaberler.com, GittiGidiyor/eBay, Octeth, Botégo, AkAkce.com) ve elbette oyları ile yarışmada bizi destekleyen sevenlerimize sonsuz teşekkürler ediyorum..

Blog Konferansı ve Blog Ödülleri organizasyonlarındaki başarısı için Bloglama adına Eray Endeş‘i, ve böylesine önemli bir etkinliğe desteği için Microsoft‘u da ayrıca tebrik ediyorum.

Yarışmada dereceye giren diğer blogları görmek için ilgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz.


Geri Beslemeler

  1. Hakkı Ceylan » Blog Konferansı, Blog Ödülleri ve izlenimlerim
  2. Mehmet Balık Blog » Blog Konferansı, Blog Ödülleri ve izlenimlerim
  3. Hakkı Ceylan » Blog Konferansı, Blog Ödülleri ve izlenimlerim

“Blog Ödülleri’nden Webrazzi’ye birincilik ödülü!” 21 yorum yapıldı.

  1. Tebrikler Arda (ve Erhan), Webrazzi’nin aday olduğu kategoride rakibi yoktu :)

  2. @Ekim Nazım Kaya
    Çok teşekkürler.
    Rakip görememenizin bizim(hepimizin) zararımıza olduğunu düşünüyorum. Keşke bu fikrinizi değiştirecek arkadaşlarımız da bir an önce blog dünyasında(iş dünyasında) yerlerini alsalar. Ve birlikte savaşsak Türk interneti adına.

  3. Congrats Arda! You truly deserve it. Keep up all the good work.

  4. H.Burak Hatipoğlu

    Tebrikler Arda,
    Tebrikler Erhan,
    Bunu daha güzel atılımların başlangıcı olarak kabul ediyoruz.

  5. Arda tebrikler. Hak ettiğini düşünüyorum.

    Ekim Nazım Kaya,Webrazzi’nin aday olduğu kategoride yani “İş Dünyası” kategorisinde rakibi yoktu demek birçok kişiyi üzer sanırım. Çünkü “İş Dünyası” kategorisinde yer alan ve henüz yeterince çok kişinin dikkatini çekmemiş bloglar var ve olacaktır. Kategoride 2. olan Yavuz Selim Şen’e ait Çin Günlüğü’nün de yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Bunun haricinde bilmediğimiz başka bloglar da vardır kesin. O yüzden kesin ifadeler kullanmamak lazım diye düşünüyorum.

    Saygılar.

  6. İlk ödüldü ama sonuncusu olmayacağına eminim :) Tebrikler

  7. Tebrikler, başarılarınızın devamını diliyorum.

    Sayın Erhan Erdoğan zararınıza olduğunu düşündüğünüz rakip görememeniz için neden bir atılım yapmıyor ve bu tür bir oluşum için yardımcı olmuyorsunuz :) Bu sayede hem siz zarar etmemiş olur, hem de Türk interneti adına fayda sağlarsınız.

  8. @Uğur Samsa, aslında diğer bloglara haksızlığın sebebi onları değersiz bulduğumdan değil, olsa olsa Webrazzi’yi blog olarak değerlendirmenin Webrazzi’ye haksızlık olacağı yönündeki düşüncemden kaynaklanıyor olabilir. Webrazzi sektörde belirleyici bir role sahip, diğer pek çok adaydan çok daha profesyonel bir yaklaşımla hazırlanıyor. Kastettiğim buydu.

  9. Tebrikler…
    Daha da değerli ödüller ve başarılı günleri de umarım webrazzi olarak yaşarsınız ve bizlere de yaşatırsınız.

  10. Blog Odulleri 2008 videolarının hepsini birarada topladım, bakmak istersin diye düşündüm.

    Blog Ödülleri 2008 Kazananlar ve Teşekkür Konuşmaları Videoları.

    Teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim

    Leo

  11. Ekim Nazım Kaya, iyi niyetinin farkındayım. Tabi ki Webrazzi’nin yeri ayrı. Sadece dikkat etmemizin iyi olacağını düşündüm.

    Karşılıklı anlaştığımızı düşünüyorum.

    Saygılar.

  12. Mesela ben Webrazzi’yi sevmeme rağmen oyumu Ekonomi Türk’e verdim.

    Onun için rakip yoktu demek diğer blogculara haksızlık olmuş.

    Webrazzi’yi aldığı ödülden dolayı tebrik ederim, Web 2 sektöründe yayın yapan gerçek anlamda tek blog. Sadece bu kısma katılıyorum.

  13. Tebrik ederim arkadaşlar!

  14. Tebrikler Arda Kutsal ve Erhan Erdogan

  15. Tebrikler!

    Teknoloji kategorisindeki blog’larin sadece web teknolojilerine odaklanmasi trajik. Bu kategorinin adi “Web Teknolojileri” olmalı.

Yorum yapın



©2006-2009 Webrazzi
67 queries. 0,676 seconds.