İnternet Girişimleri Marka Araştırması

Türk internet kullanıcılarının çeşitli konularda akıllarına ilk gelen internet girişimlerinin belirlenmesine yönelik bir araştırmayı başlatıyoruz. Crenvo tarafında değerlendireceğimiz cevaplar sonucunda çıkacak rapor, anketimize katılan kişilerle öncelikli olarak paylaşılacaktır.

Anketlerin değerlendirilmesi ile oluşturulacak rapor ücretsiz olarak Webrazzi üzerinden de yayınlanacaktır.

Eğer ülkemizde bugüne kadar yapılmamış bu tür bir araştırmaya 1-2 dakikanızı ayırarak destek vermek isterseniz buraya tıklayarak anket formuna ulaşabilirsiniz.

Anket kapsamında sorulan sorulara Türk veya Global internet girişimlerini düşünerek cevap verebilirsiniz. Girişimlerle ilgili bir kısıtlama bulunmamaktadır.

Örnek: “Gazete” denildiğinde aklınıza ilk gelen site hangisidir? — nytimes.com
Örnek: “Dış kaynak” denildiğinde aklınıza ilk gelen site hangisidir? — elance.com

Ankete katılmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.
http://spreadsheets.google.com/viewform?key=pEVLzP6Xi9b2BC2vVNhYMIQ&hl=en


Yorum yapın



©2006-2010 Webrazzi
110 queries. 1,615 seconds.